top of page

Diensten

Pool Support® biedt vanuit Genk tal van diensten aan die rechtsreeks gelinkt zijn aan water, wellness en genieten. Van advies tot toebehoren: dankzij een jarenlange ervaring staan wij klaar om je het neusje van de zalm aan te bieden.

Van zelfbouw tot totaalproject

Pool Support® heeft jaren ervaring in de aanleg van zwembaden. Dit geeft als voordeel dat we enkel werken met hoogkwalitatieve produkten met bewezen duurzaamheid. Of je nu een zelfbouwpakket wil, of advies van materiaal tot eindafwerking.

Zwembad- en filterrenovatie

Heb je reeds een zwembad en wil je het een flinke opknapbeurt geven? Pool Support® komt bij jou ter plaatste alles controleren en geeft je een perfect antwoord op al je vragen.

Energiebesparend

Pool Support® vindt het warm water niet zelf uit, maar weet welke mogelijkheden ideaal zijn om je zwembad op temperatuur te houden. Door het gebruik van zonnecollectoren en warmtepompen helpen we je je energiefactuur minimaal te houden.

Alles onder één dak

Toebehoren

Sauna en spa

Je zwembad verdient de beste bescherming. Pool Support® adviseert en plaatst telescopische overkappingen op maat. Wil je enkel je zwembad beschermen wanneer je niet zwemt, kunnen we een afdekking van op- of inbouwlamellen voorzien.

Ben je op zoek naar onderhoudsprodukten of een automatische bodemreinigers? Pool Support® heeft een ruim gamma aan zwembadartikelen die je het leven nóg aangenamer kunnen maken.

Wellness gaat verder dan een zwembad, en daarom bieden wij bij Pool Support® ook sauna en spa-oplossingen aan. Wij adviseren en begeleiden je persoonlijk naar de beste keuze.

bottom of page