top of page

 

 

Poolsupport tekent mee aan je traject.

 

Geachte zwembadliefhebber,

 

De droom van een eigen zwembad wordt werkelijkheid! Uw eigen vakantieparadijs en dat in uw eigen tuin!

 

Om u zo goed mogelijk wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden en om de situatie ter plaatse perfect te kunnen inschatten komt onze zaakvoerder altijd persoonlijk ter plaatse. Hij luistert naar uw persoonlijke wensen, mogelijkheden en voorkeuren, maakt u bekend met de verschillende oplossingen en werkt een voorlopige offerte uit.

 

In een tweede fase nodigen wij u uit aan onze showpool om de werkwijze, het gebruik van de verschillende materialen te kunnen aantonen.

 

Vinden we samen de ideale combinatie tussen uw wensen en het daarbij horende profesionneel materiaal, kunnen we een definitieve offerte opstellen.

 

Zijn we samen akkoord ?  Uiteraard tekenen wij mee : START van het project ! Van droom tot werkelijkheid. De eerste duik in uw eigen wellnessparadijs komt nu dichtbij!! Wij begeleiden u persoonlijk van A tot Z , van de eerste bouwsteen tot de eerste duik in het water.  Altijd onder het waakzame oog van onze zaakvoerder, die elk project persoonlijk opvolgt.  En ook na die eerste duik staan wij steeds paraat met raad en daad.

 

Wij begeleiden uw zwembadaanleg persoonlijk alsof het ons eigen zwembad zou zijn. En zorgen ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt.

 

Uw zwembad is onze passie!

 

Hoogachtend en

steeds tot uw dienst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerd Rathke, zaakvoerder

 

 

bottom of page